“MLC 2006 KONVANSIYONU” VE “LIMAN DEVLETI KONTROLLERI VE ISM KOD İLE İLGILI DEĞIŞIKLIKLER” KONULARINI KAPSAYAN SEMINER HK.

Sayın Üyemiz, İLGİ: Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi’nin 30.05.2011 tarih ve 2780 sayılı yazısı. 17 Haziran 2011 Cuma günü 13:30-16:30 saatleri arasında Odamız Meclis Salonunda Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi’nce “MLC 2006 Konvansiyonu” ve “Paris MOU Yeni Denetim Rejiminde ISM Kod Uygulamaları İle İlgili Değişiklikler” konularını kapsayan ve program içeriği aşağıda belirtilen bir seminer düzenlenecek olup, özellikle konuyla ilgili gemi sahibi firmaların katılımı hususunda bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz. Saygılarımızla Murat TUNCER Genel Sekreter SEMİNER PROGRAMI: 13:30-14:45 Bölüm 1- MLC,2006 (I) Tarihçe (II) Gemi Çalışanları için asgari gereksinimler (III) İstihdam şartları (IV) Yaşam mahalli, sosyal dinlenme olanakları ve kumanya 14:45-15:00 Kahve Molası 15:00-16:00 (V) Sağlık Koruması, Tıbbi bakım, refah ve sosyal güvenlik (VI) MLC 2006 kapsamında şikayetler (VII) Bayrak devleti kontrolleri ve sertifikasyon 16:00-16:30 Bölüm 2- Liman Devleti Kontrolleri ve ISM Kod İle İlgili Değişiklikler DAĞITIM GEREĞİ BİLGİ - Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında) - Sn. Sefer KALKAVAN - Türk Armatörler Birliği TOBB DTO’ları Konsey Başkanı - S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop. - Sn. Erol YÜCEL - Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Bşk. - S/S İstanbul Anadolu Yakası Kum Üretim - Meclis Başkanlık Divanı ve Pazarlama Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri - İDO A.Ş. - Yönetim Kurulu Yedek Üyeler - RODER - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk. ve Üyeleri - UND - Meclis Üyeleri - İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri - Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi - Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği - S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop. - Gemi Brokerleri Derneği - Gemi Kumanyacıları Derneği - Koster Armatörleri Derneği - İstanbul Turistik Yüzer Tesis İşletmeleri Derneği - İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği - Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği - Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği - Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası - Gemi Mühendisleri Odası - Gemi Sahibi Firmalar