Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Okul Müdürü Sayın Doç. Dr. Nuri Akkaş, Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin ELÇİÇEK ve Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet DOĞRU odamızı ziyarette bulundular.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Okul Müdürü Sayın Doç. Dr. Nuri Akkaş,  Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin ELÇİÇEK ve  Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet DOĞRU odamızı ziyarette bulundular. Ziyarette, EYLÜL ayında açılışı gerçekleştirilen Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksek Okulunun plan ve projeleri hakkında bilgi verdiler ve Odamızdan destek istediler. Başkanımız İrfan ERDEM de Odamızın eğitime verdiği önemin altını çizerek odamızın her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.