• |

Yönetim Kurulu Başkanımız İrfan Erdem acentelik hizmeti veren firmaların yöneticileri ile bir araya geldi.

Kdz.Ereğli'deki acentelerin yöneticileri Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, ilçedeki acentelik hizmeti veren firmaların yöneticileri ile bir araya geldi.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş'in de katıldığı toplantıda acentelerin sorunları ve çözümüne ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Yaklaşık 2,5 yıldır Kdz.Ereğli'de mukim acentelerin Erdemir/OYAK limanında acentelik hizmetleri veremediğine değinildi. Sorun Erdemir ile yapılacak toplantıda ilgililere bizzat aktarılacak.