Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının açılışı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının açılış törenine İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Batı Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İrfan Erdem konuşmacı olarak katıldı.

Sakarya’nın ilk denizcilik okulu olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu eğitim alanının açılışında konuşan Başkan Erdem konuşmasında;

Meslek Yüksek Okulumuzun kuruluşundan bugüne kadar sayın rektörümüzün hep yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Türkiye gelişim yolunda, teknolojisini ve denizciliğini ileriye götürmeye devam etmelidir. Tüm öğretmenlere sesleniyorum hepiniz benim gözümde cennetliksiniz. Yetiştirdiğiniz bu öğrenciler denizciliği güzel günlere taşıyacak. Sizler geleceğin teminatısınız. Ülkemiz denizcilik alanında son 10 yılda ciddi bir yol kat etti. Bu noktada meslek yüksekokullarına ve üniversitelere ihtiyacımız var. Bu okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.