Tamer Kıran, Karadeniz Ereğli’de Ziyaretler Gerçekleştirdi

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 11 Aralık 2023 Pazartesi günü, Karadeniz Ereğli’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Tamer Kıran, ilk önce Karadeniz Ereğli’de yaşanan şiddetli fırtınada karaya oturarak iki parçaya bölünen Kamerun bayraklı kuru yük gemisinin enkaz alanında incelemelerde bulundu.

Ardından Karadeniz Ereğli Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur ve Karadeniz Ereğli Liman Başkanı Bülent Eyüpoğlu’nu ziyaret eden Tamer Kıran, Liman Başkanlığında, 19 Kasım’da bölgedeki olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle batan Türk Bayraklı kuru yük gemisini kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i de ziyaret eden Tamer Kıran, son olarak Karadeniz Ereğli Şubemizde üyelerimizle bir araya geldi.

İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Kalkavan, Burak Akartaş, İsmail Görgün ve Ahmet Can Bozkurt’un katıldığı ziyaretlere, Karadeniz Ereğli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, Meclis Başkanı Kamil Ustamehmetoğlu eşlik etti.

Tüm Sliderlar