İMEAK DTO Merkez Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Hk.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün 2013/210 sayılı Denizde Yağ, Yakıt ve Su İkmal Operasyonları konulu Uygulama Talimatı” ile ilgili 26 Aralık 2013 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Hizmet Binası’nda (Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. İlyas Çelebi Sok.No:23 Cihangir-Beyoğlu/İSTANBUL ) Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılarak gemi acentesi personeli tanıtım kartını yenilemek isteyen üyelerimizin ekte yer alan dilekçeyi, gemi acentesi personeli tanıtım kartı fotokopileri ile birlikte en geç 25 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 12:00’ye kadar 0212 293 79 35 faksa veya fatmanur.nomer@ denizticaretodasi.org.tr ve merve.hantal@denizticaretodasi.org.tr e-posta adreslerinden birine göndermeleri  hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EK : Dilekçe Örneği (1 sayfa)

Gereği :                                                                     Bilgi :
- Tüm Üyeler (web)                                                   - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bak.
- Türk Armatörler Birliği                                              Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Md.
- S/S Gemi Arm.Mot.Taş.Koop.                                             - YK Başkan ve Üyeleri
- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                - YK Yedek Üyeleri
- KOGAD                                                                              - İMEAK DTO GAEK Üyeleri
- Gemi Brokerleri Derneği