Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Faaliyetleri Hk

İlgi yazı ile;

Piri Reis Üniversitesi bünyesindeki Sürekli Eğitim Merkezi’nin (PÜSEM) 15.01.2010 tarih ve 27463 sayılı Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Yönetmeliği ile, 15 Ocak 2010 tarihinden itibaren faaliyete geçtiği ve 21 Haziran 2010 tarihinden itibaren eğitim/kurs faaliyetlerine başladığı, gerek denizcilik sektörü ve gerekse diğer sektörlere yönelik çeşitli alanlarda iş yapmak isteyen ve bu alanda eğitim/kurs almak isteyen kursiyerlerin ihtiyacı olan eğitimlerini tamamlamak ve denizcilik eğitimi alanında mevcut olan önemli bir boşluğu doldurma üzere kurulan PÜSEM’in eğitimlerini tamamlayarak deniz hizmetine başlamak veya kariyerini geliştirmek amacını taşıyan gemiadamlarının yoğun ilgisi ile karşılaştığı,

Denizcilik Sektörüne hizmet veren şirketlerce, Denizcilik Sektörüne yönelik yoğunlukla talep edilen, Ek’te bir örneği sunulan “7.01, 7.02 Makine Mühendisi Tamamlama, Tanker, ECIDS, BRM, Ro-Ro, GMDSS, ISPS, STCW, Yat Kaptanlığı” ve benzeri eğitim/kurslarla ilgili açılan ve açılması planlı kursları görmek için www.pusem.com ile http://www.pusem.com/planli-kurs-egitimleri/ adreslerinin ziyaret edilebildiği,

bildirilmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Murat TUNCER
EK:  İlgi Yazı Örneği ve Ek’i (3 Sayfa)
       (Odamız Web Sayfası Eğitim Bölümü)

DAĞITIM